Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar går det självfallet bra att kontakta oss. Använd gärna formuläret nedan. Extra tacksamma blir vi också för tips på hur vi kan fortsätta utveckla denna sajt med bra och relevant information för människor som planerar att besöka Las Vegas.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Upptäck San Francisco

Ett besök till Las Vegas brukar ofta kombineras med ett besök till en (eller flera) städer i Kalifornien. Ska du bara besöka en stad i Kalifornien rekommenderar vi att det blir San Francisco. Här hittar du förvisso inga enorma hotell och kasinon men staden är antagligen den mest europeiska i USA och här finner du massor av saker att se och göra.

San Francisco

Kombinera gärna ett besök till Las Vegas med San Francisco

San Francisco är också en relativt enkel stad att “greppa” och du kan se flera av San Franciscos främsta sevärdheter genom att promenera runt i staden. Vill du få tips på saker att se och göra i San Francisco rekommenderar vi ett besök till Hotellsanfrancisco.nu där du också får tips på hotell i San Francisco. På samma sätt som här presenteras hotell som har fått goda omdömen av tidigare gäster. Alla hotellen går också att boka online.